Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Meer Gezonde Jaren Radio, een nieuw programma bij LEO Middelsé

Vanaf 21 juli hoor je elke dinsdagavond tussen 18:00 en 19:00 het nieuwe programma 'Meer Gezonde Jaren Radio' op LEO Middelsé, een radioprogramma waarin maatschappelijke thema's aan bod komen en waar het lekker in je vel zitten centraal staat.

Meer Gezonde Jaren Radio begon als een manier om in coronatijd contact te houden met de inwoners van de wijk Leeuwarden Oud Oost. Vanuit een geïmproviseerde studio in Netwerkcentrum Oud Oost (De Klomp) worden gesprekken gevoerd over initiatieven in de wijk. Zo kunnen de wijkbewoners op de hoogte blijven van activiteiten en ontwikkelingen, waar zij normaal in het Netwerkcentrum Oud Oost mee in aanraking komen.

Iedere week behandelt presentator Nick Cramer, samen met een gast uit de wijk, een aantal maatschappelijke thema's. Eenzaamheid bijvoorbeeld, of waar mensen nu terecht kunnen wanneer ze problemen hebben met hun computer of mobiele telefoon. Ook komen er gasten naar de studio om te praten over wat er speelt in de wijk of te vertellen over hun initiatief.

'Meer Gezonde Jaren Radio' is elke dinsdagavond tussen 18:00 en 19:00 te horen op 106.1 & 105.3 FM.

Discussieer mee