U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Met contractverlenging Tijme van Dijk werkt Aris aan vaste kern

Tijme van Dijk speelt ook het komende seizoen voor Aris. De 21-jarige Guard maakte het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling door. Met vijf spelers welke eerder voor Aris uitkwamen richt het Aris-bestuur zich meer ‘op een lange termijn visie’.

Van Dijk is de elfde contractspeler die is vastgelegd, de selectie is daarmee op een haar na rond. De selectie voor het komende seizoen kent met Tönjann, Koopmans, Osaikhwuwuomwan, de Vries en Van Dijk een aantal bekende gezichten. Voor Hoeve, Dedecker, Idowu, Brandsma, Mikalauskas en Mazurczak wacht straks hun debuut in het Kalverdijkje.

De selectie van de nieuwe Aris coach Ferried Naciri ziet er nu als volgt uit:
Aris: Sjoerd Koopmans
Aris: Craig Osaikhwuwuomwan
Aris: Tijme van Dijk
Aris: Bjorn de Vries
Aris: Torben Tönjann

Donar: Tim Hoeve
Belg: Cedric Dedecker
Brits: Samuel Idowu
Donar: Reinder Brandsma (Damwoude)
Litouwen: Arūnas Mikalauskas
Polen: Piotr Mazurczak

De selectie van de Leeuwarder profclub bestaat nu uit een aantal spelers welke al bij Aris speelden en uit een zestal nieuwe spelers. Een visie die pr-man Sierd Dijkman eerder al voor de microfoon van Omroep LEOMiddelsé aankondigde.
Dijkman: “Wij willen meer gaan werken aan een vaste kern en dat je meer gaat werken aan een lange termijn visie. Meer gebruik maken van de regio, meer streven naar een vaste kern in spelers maar ook in vrijwilligers”.

Discussieer mee