U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

Mooiedingenmakers kiest voor elke klus de juiste freelancer    

Via Mooiedingenmakers kunnen organisaties eenvoudig en vlot freelancers vinden voor creatieve opdrachten. Het initiatief is deze week gelanceerd en geeft een praktisch overzicht van gerenomeerde creatieve freelancers in de regio.

Met Mooiedingenmakers willen Koen Haringa, Henk Rigter en Roald Hacquebord bijdragen aan het noordelijke ondernemersklimaat. Dat doen ze door op hun website een met de hand geselecteerd overzicht van de noordelijke creatieve industrie te exposeren.

Door deze bewezen makers van mooie dingen nu te bundelen op mooiedingenmakers.nl, is het voor elke opdrachtgever, projectleider of organisatie nu een fluitje van een cent om de juiste expertise te vinden en inhuren. De opdrachtgever verzekerd zich meteen niet alleen van een hoge kwaliteit, ook de continuïteit wordt gewaarborgd. Wanneer een freelancer een opdracht niet af kan maken, draagt Mooiedingenmakers er zorg voor dat er een adequate vervanger wordt aangesteld.

Website: http://www.mooiedingenmakers.nl

Voor meer informatie kunt u mailen naar mooi@mooiedingenmakers.nl, of u belt Henk Rigter ( 06 - 27820970 ), of Koen Haringa ( 06 - 13367791 )

Discussieer mee