U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

NNO-solist te winnen door Friese HaFaBra-verenigingen

Het Noord-Nederlands Orkest stelt een muzikant beschikbaar aan een Friese hafabra-vereniging. Rondom het concert NNO goes HAFABRA op zaterdag 18 januari in De Harmonie in Leeuwarden wordt een project gestart om de HaFaBra–verenigingen in Friesland te betrekken. Dit project is een een samenwerking tussen het NNO, Fulkaan, Keunstwurk en OMF (Organisatie van Muziekverenigingen in Frylsân).

De NNO-musicus speelt mee bij de uitvoering, is aanwezig bij een aantal repetities én geeft een workshop of masterclass aan de vereniging. Voor de vereniging dus een uitgelezen mogelijkheid om zichzelf naar een hoger niveau te tillen. De hafabra verenigingen uit Friesland kunnen een kort (project)plan inleveren waarin ze beschrijven waarvoor ze de NNO-solist willen inzetten.

Dit moet een goed onderbouwd idee zijn van maximaal twee A4-tjes. De basiscriteria voor het plan zijn na te lezen op fulkaan.nl/nnosolist. De uitslag van de competitie vindt plaats op 18 januari 2020, voorafgaand aan het concert van NNO in Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden.

Fulkaan
Fulkaan is talentontwikkelaar voor HaFaBra in Friesland. Jongeren vinden bij Fulkaan het hele jaar door inspiratie, kennis en plezierige ontmoetingen. Bij de jaarlijkse 5-daagse Summer Academy doen jonge muzikanten, zangers, dansers en acteurs waardevolle les-, podium- en levenservaring op. Daarnaast organiseert Fulkaan met regelmaat projecten, workshops en masterclasses, gericht op talentontwikkeling.

Dit project is een samenwerking van het NNO, Fulkaan, Keunstwurk en OMF (Organisatie van Muziekverenigingen in Frylsân).

 

Discussieer mee