Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

LEO Middelsé

LEO Middelsé heeft diverse mediums om de inwoners van Gemeente Leeuwarden te informeren.

De mediums zijn TV, Radio en Online.

TV bestaat uit: Tekst TV, Diverse TV programma's en Visual Radio. Dit wordt uitgezonden via de online kanalen en via Glasvezel en de Kabel.

Radio bestaat uit: non-stop muziek en gevarieerde radioprogramma's. Dit wordt uitgezonden via de online kanalen maar ook via het televisiekanaal als er geen TV programma’s worden uitgezonden. Daarnaast kan men de radioprogramma's 2 weken lang terug beluisteren via de website.

Online bestaat uit: De internetpagina www.leomiddelse.nl en de LEO Middelsé App die te downloaden is in de Google Play Store en de Apple iOS App Store. Daarnaast is er een actief Instagram en Facebook kanaal van de omroep.

Alle TV en Radioprogramma's zijn ook online terug te vinden en live te volgen.

Al deze mediums worden gebruikt om onze content aan te bieden aan de inwoners van Leeuwarden en de royale omgeving daar om heen.

Veel producties (items/programma's) worden dubbel ingezet, zoals een radioprogramma dat de Visual Radio aanzet is ook te zien in beeld op TV maar sowieso is de radio te horen terwijl de tekst-tv lopende is.

De items die door onze journalisten worden gemaakt voor online content worden ook weer getoond op de televisie en af en toe zijn sommige online items te gebruiken voor de radio.

Op deze manier informeren we iedereen zo volledig als mogelijk.