U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Werken bij LEO Middelsé

Hartelijk dank voor je interesse in LEO Middelsé!
Lijkt het je leuk om iets te betekenen voor de lokale publieke omroep van Leeuwarden en omstreken? Wij staan altijd open voor talent!

LEO Vacatures Technici
Oog voor techniek? Meld je aan bij LEO Middelsé!
Voor de programmering van LEO Middelsé zijn we op zoek naar vrijwilligers die bij diverse programma’s de uitzendingen technisch willen en kunnen verzorgen.
Als technicus zorg je er voor, dat het programma of dat de programma’s op LEO Middelsé, op een goede manier tot stand komt of komen. Je bent bekend met programmatechniek en je kent je rol ten opzichte van de presentator(en) van het programma. We zoeken technici voor zowel programma’s overdag als voor in de avonden en in het weekend.
Let er op, dat de functie op vrijwillige basis is, met andere woorden: je wordt voor je diensten niet betaald. Wel heb je een prachtige kans om bij een jonge, ambitieuze organisatie ervaring op te doen. Ook kunnen we je bij goed functioneren een positieve referentie en –indien gewenst- een getuigschrift doen laten toekomen.
Heb je een paar uurtjes in de week over en wil je je bijdrage leveren aan de totstandkoming van één of meer radioprogramma’s op LEO Middelsé? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar contact@leomiddelse.nl onder vermelding van vacaturenummer 2017-001. Je kunt tijdens kantooruren ook bellen met 058-7676505.

LEO Vacatures Bureauredacteur
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als bureauredacteur?
LEO Middelsé uit Leeuwarden is per direct op zoek naar een enthousiaste bureauredacteur (op vrijwillige basis).
We zijn op zoek naar een bureauredacteur die ons gaat helpen de dagelijkse nieuwsvoorziening te verzorgen. We zoeken een journalist die berichten voor de website, televisie- en radio-uitzendingen kan maken en die daarnaast gasten regelt voor het dagelijkse nieuwsprogramma Lokaal Vandaag op LEO Middelsé. Je bent onderdeel van ons kleine en ambitieuze redactieteam. Samen bedenken we dagelijks de items die voor de gemeente Leeuwarden relevant zijn. We verwachten daarom dat je de gemeente goed kent of bereid bent de gemeente te leren kennen.
In deze vrijwillige functie kan je veel ervaring opdoen. Daarnaast krijg je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. LEO Middelsé is de publieke lokale omroep van Leeuwarden die actief is op televisie, radio, via de website en op Social Media. We zijn een crossmediale omroep die via deze kanalen dagelijks bericht over actualiteiten uit de gemeente Leeuwarden.

Wat bieden wij?

  • Een dynamische werkplek in een jonge en ambitieuze organisatie;
  • de mogelijkheid om jezelf extra te ontwikkelen d.m.v. coaching en trainingen.

Wat vragen wij?

  • Een relevante media- of journalistieke opleiding;
  • goede beheersing van tekstverwerkingsprogramma’s zoals Word.
  • kennis van wat er speelt in de gemeente Leeuwarden;
  • een uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift;
  • een proactieve en gedreven bureauredacteur die de ambitie heeft om van LEO hét nieuwsplatform van Leeuwarden te maken.

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar contact@leomiddelse.nl, onder vermelding van vacaturenummer 2017-002. Je kunt tijdens kantooruren ook bellen met 058-7676505.

LEO Vacatures Sportievelingen
Sportievelingen gezocht!
Sport Lokaal op LEO Middelsé zoekt sportievelingen: gepassioneerde vrijwilligers met oog voor de sport in Leeuwarden en omstreken.
Heb je een paar uurtjes in de week over en wil je je bijdrage leveren aan Sport Lokaal op LEO Middelsé?
Stuur dan je CV en een korte motivatie naar sport@leomiddelse.nl onder vermelding van vacaturenummer 2017-003. Je kunt tijdens kantooruren ook bellen met 058-7676505.

 

Omroep LEO - Stages

Stage
Wij zijn gedurende het hele seizoen op zoek naar enthousiaste stagiairs (MBO én HBO) voor diverse functies.
Ben je op zoek naar een leerzame, veelzijdige stage met genoeg uitdaging? Dan is LEO Middelsé zeker wat voor jou! Bij LEO Middelsé word je als stagiaire niet gezien als een nummertje, maar als volwaardige medewerker. Het ontwikkelen van jouw talenten en het hebben van de leukste tijd uit je studentenperiode staat bij ons centraal!
LEO Middelsé is een erkend leerbedrijf en staat open voor studenten van verschillende opleidingen en niveaus. Geef in een mail aan wie je bent, welke opleiding je volgt en naar welke stage je op zoek bent. Vergeet niet je CV mee te sturen. Daarnaast waarderen we het zeer wanneer je eerder gemaakt werk toestuurt.
Alle aanmeldingen kunnen worden gestuurd naar redactie@leomiddelse.nl.

 

Ook als je interesse hebt in een andere vrijwillige functie binnen LEO Middelsé, of je hebt een programmavoorstel met demo, kan je altijd mailen met contact@leomiddelse.nl

Acquisitie naar aanleiding van de bovengenoemde vacatures wordt niet op prijs gesteld!