U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Ondanks Corona gaat Cambuur - NAC 'gewoon' door

Ondanks alle onzekerheden omtrent het Corona virus heeft de KNVB vandaag besloten alle wedstrijden vooralsnog door te laten gaan. Ook worden de wedstrijden 'gewoon' met publiek gespeeld. 

Gisteren werd bekend gemaakt dat alle wedstrijden in Brabant worden afgelast vanwege het virus. Vandaag was er een crisisoverleg binnen de KNVB met de clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Er is dus vooralsnog besloten dat de wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie doorgaan, met publiek.

"We houden de veiligheidsrisico’s aan. En we spelen zolang mogelijk met publiek", liet directeur betaald voetbal Eric Gudde weten. Veiligheidsregio Fryslân kan nog besluiten dat de wedstrijd Cambuur-NAC niet mag doorgaan.

Cambuur laat weten dat er wel de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen worden om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Zo zullen de spelers na afloop niet naar het supportershome gaan en zich ook niet laten zien in de commerciële ruimtes. Daarnaast verzoekt Cambuur supporters die zich niet goed voelen of verkouden zijn, om thuis te blijven.

 

Discussieer mee