U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Ook Tim Hoeve en Sjoerd Koopmans langer bij Aris

Tim Hoeve en Sjoerd Koopmans spelen ook komend seizoen voor Aris Leeuwarden. Beide spelers verlengden hun contract voor een jaar. Ook Reinder Brandsma, Torben Tönjann en Björn de Vries bleven de club trouw.

 

Voor Hoeve (22), 1.96 meter lange guard, was het afgelopen seizoen na zeven duels al voorbij. Hij scheurde, tegen zijn oude club Donar, de voorste kruisband in zijn rechterknie. Tim bleef nauw betrokken bij het team. Hij heeft hard gewerkt aan zijn revalidatie en maakt komend seizoen zijn comeback op het veld.

Voor Sjoerd Koopmans (22) wordt het zijn derde seizoen bij Aris, daarvoor kwam ook hij uit voor Donar. Hij is uitgegroeid tot een belangrijke vaste waarde voor de Leeuwarder

Hoofdcoach Ferried Naciri: “In een groeiproces is het erg belangrijk om de juiste mensen samen te houden. Daarom ben ik erg blij dat zowel Sjoerd als Tim een extra jaar deel uitmaken van Aris. Sjoerd geeft ons volwassenheid en stabiliteit die we erg nodig hebben en met Tim krijgen we opnieuw de extra creativiteit die we bij de start van afgelopen seizoen hebben kunnen meemaken van hem.”

Het aantal contractspelers komt daarmee tot nu toe tot vijf.

Discussieer mee