U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

Open Huizen bij Zienn in de Week van Zorg en Welzijn

Het is weer de landelijke Week van Zorg en Welzijn en Zienn doet mee! Belangstellenden kunnen op vrijdagmiddag 16 maart een kijkje achter de schermen nemen bij Zorgopvang De Marene en de sociaal pensions Hoekstersingel en Bonifatiusplein in Leeuwarden. Op zaterdag 17 maart heeft Skrep (ook in Leeuwarden) Open Huis en kan men meewerken met de verschillende (werk)projecten van Skrep.

In de sociaal pensions van Zienn wonen mensen zonder dak of thuis, ze krijgen er begeleiding van Zienn bij het wonen en leven. Zorgopvang De Marene is ook een woonvoorziening, daar bieden we begeleiding, verzorging en verpleging. Bewoners en medewerkers leiden rond en geven informatie over het reilen en zeilen in de voorzieningen tijdens het Open Huis.

 Sociaal Pension Hoekstersingel in Leeuwarden

  • vrijdag 16 maart van 14.00 tot 17.00 uur aan de Hoekstersingel 51-53
  • Sociaal Pension Bonifatiusplein in Leeuwarden
    vrijdag 16 maart van 14.00 tot 17.00 uur aan het Bonifatiusplein 19 (naast de Bonifatiuskerk)
  • Zorgopvang De Marene in Leeuwarden
    vrijdag 16 maart van 13.00 tot 16.00 uur aan de J.H. Knoopstraat 2

 Skrep biedt werk en dagbesteding aan dak- en thuisloze mensen uit Leeuwarden. Zwerfvuil ruimen, textiel sorteren, creatief werk, groenwerk. Het werk is een middel om contact te maken met mensen en ze van daaruit verder te helpen in het leven. Tijdens het Open Huis op 17 maart ontdekken bezoekers hoe Skrep werkt door zelf mee te werken!

Discussieer mee