U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Opening activiteitencentrum stichting 'Rijk Voor Arm'

Aanstaande zaterdag 3 februari, gaat het activiteitencentrum van de stichting 'Rijk Voor Arm' open. Er is dan een open dag waar iedereen van harte welkom is op het Soldatendijkje 2 te Leeuwarden (naast bowlingcentrum de Grote Keizer).

Dit is nog niet de feestelijke opening want die is op zaterdag 2 juni. Dan bestaat de stichting 'Rijk Voor Arm' alweer 5 jaar. Dit lustrum wordt samen met de officiële opening van het activiteitencentrum gevierd.

Het activiteitencentrum gaat al open op aanstaande zaterdag 3 februari. Vanaf die dag is het activiteitencentrum dagelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Tussen 12.00 en 16.00 uur is de officiële opening en bent u van harte welkom. 

Tijdens deze opendag kunt u informatie krijgen over het activiteitencentrum en wat de mogelijkheden in het gebouw zijn. Ook krijgt u te zien waar de Stichting zich mee bezig houdt en kunt u artikelen kopen uit het winkeltje "de MiniMarkt ( waarvan de opbrengst van de verkoop voor 100% naar de verjaardagsdoos gaat). 

Tijdens het bezoek kunt u uw kinderen mee laten doen met verschillende spellen die zijn georganiseerd.

Discussieer mee