Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Organisatie

LEO Middelsé is dé lokale publieke omroep van de gemeente Leeuwarden en is actief op televisie, radio, via de website en op social media. We zijn een crossmediale omroep die via deze kanalen dagelijks bericht over actualiteiten uit de gemeente Leeuwarden. Nieuws, cultuur, politiek, sport en evenementen zijn de belangrijkste onderwerpen.

Tot 2018 was Omroep LEO de lokale publieke Omroep in Leeuwarden en Radio Middelsé in Leeuwarderadeel en Ferwerderadiel. Leeuwarderadeel is in 2018 bij Leeuwarden gevoegd. Eind 2017 is er door de besturen van Omroep LEO en Radio Middelsé besloten om te gaan werken aan een samenvoeging. Beide omroepen worden dan één. In 2018 is er achter de schermen hard hieraan gewerkt. De laatste stap, één radioprogrammering op 105.3 en 106.1 fm is op 1 januari 2019 voltooid.

De stichting Omroeporganisatie Leeuwarden En Omstreken Middelsé staat onder leiding van het bestuur. De dagelijkse leiding is in handen van de omroepcommissie. Bij LEO Middelsé zijn ongeveer 75 vrijwilligers en stagiaires actief.

Contactgegevens:

Bestuur: bestuur@leomiddelse.nl
Omroepcommissie: omroep.commissie@leomiddelse.nl
PBO: pbo@leomiddelse.nl