U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Politie zoekt getuigen van zes inbraken

De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over zes inbraken die de afgelopen dagen hebben plaatsgevonden in Stiens en Leeuwarden.

Aan de M.B. Hoogeveenstrjitte in Stiens is tussen vrijdag 29 november 10.00 uur en zaterdag 30 november 8.30 uur een poging tot inbraak gedaan. Aan de achterzijde van de woning is schade aan een kozijn.

In de Gale Hemkesstraat in Leeuwarden heeft op zaterdag 30 november tussen 6 en 7 uur 's morgens een insluiping in een woning plaatsgevonden. Daarbij zijn sieraden gestolen. Er zijn vermoedelijk twee personen bij betrokken.

Zaterdagavond om 20.45 uur kwam er bij de politie een melding binnen van glasgerinkel bij een woning aan de Mr. P.J. Troelstraweg te Leeuwarden. Er werd door de politie snel gereageerd maar de dader(s) werden niet meer aangetroffen. Waarschijnlijk zijn de daders gestoord bij de inbraak en zijn ze niet binnen in het huis geweest.

Aan het Zuidvliet in Leeuwarden is tussen vrijdag 29 november 17.10 uur en zondag 1 december 19.30 uur ingebroken in een woning waarbij onder andere een X-box en een laptop gestolen zijn.

In een woning aan de Van Syckelstrjitte in Stiens is dit weekend ingebroken door het vernielen van een raam. De woning werd doorzocht. Vermoedelijk is er niets gestolen.

In de Leeuwarder Gymnasiumstraat werd zondagmorgen heel vroeg tussen 3 en 5 uur ingebroken in een woning door de achterdeur te forceren. Er is een tas gestolen.

De politie zoekt getuigen van deze inbraken. Heeft u iets gezien? Bel: 0900 8844.

Discussieer mee