Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Politiek Podium over bouw nieuw Cambuurstadion

Woensdag 23 januari is er van 19.30-23.00 uur een Politiek Podium over  o.a. de bouw van appartementen op het perceel Achter de Hoven te Leeuwarden, het Rekenkamerrapport over de energietransitie in Leeuwarden en de gebiedsontwikkeling WTC, de bouw van het nieuwe Cambuurstadion.

Het Politiek Podium kunt u live volgen via de livestream op de website van de gemeente Leeuwarden. Lokale omroep LEO Middelsé verzorgt een uitzending over het forum in de raadszaal en het onderdeel debat/besluitvorming. In de pauze is er gelegenheid de leden van de gemeenteraad te ontmoeten en te spreken.

Inspreken
Iedereen die dat wil kan inspreken over onderwerpen die op de agenda van het onderdeel open podium/forum staan. Het is wel nodig dat u zich hiervoor aanmeldt. Aanmelden kan bij de griffie door te mailen naar politiekpodium@leeuwarden.nl of te bellen naar 058 - 233 2372. Dit kan tot op de dag van de vergadering 12.00 uur. U kunt ook zelf een onderwerp inbrengen. Ook hier geldt: contact opnemen met de griffie over de mogelijkheden.  De besluitvorming en het debat is aan de leden van de gemeenteraad. Hierbij kan niet ingesproken worden.

Contact
Wilt u meer weten over de gemeenteraad of heeft u vragen aan de medewerkers van de griffie? Zij staan u graag te woord!

Discussieer mee