Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Zenderinformatie

LEO Middelse is op de radio te ontvangen via:

Ether

U vindt de uitzendingen van LEO Middelse op 106.1 & 105.3 FM.

Ziggo

U vindt LEO Middelse FM op 96.1.

Omroep LEO Middelse is ook bij Ziggo-klanten in de voormalige gemeente Boarnsterhim digitaal te ontvangen. Zij kunnen hun Mediabox eenvoudig op de gemeente Leeuwarden afstellen:

- Klanten met een Horizon Mediabox: zet uw box terug naar Fabrieksinstellingen. Hierna is uw ontvangstapparaat automatisch afgestemd op de regio Leeuwarden.

- Klanten met een reguliere Mediabox: zet uw box terug naar Fabrieksinstellingen en stel uw apparaat in op gemeentenummer 173 (Regio Leeuwarden).

*Disclaimer: in uitzonderlijke gevallen kan het herstel naar de Fabrieksinstellingen leiden tot verlies van uw tv- en/of radio-opnames. Omroep LEO kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Ziggo.

- Klanten met een digitaal pakket: u vindt LEO Middelse op kanaalnummer 915.

- Klanten met een CI+ module: u vindt LEO Middelse op kanaalnummer 357.

KPN

U vindt LEO Middelse op kanaalnummer 1029.

Telfort

U vindt LEO Middelse op kanaalnummer 1029.

XS4ALL

U vindt LEO Middelse op kanaalnummer 1029.

Sparql

U vindt LEO Middelse op kanaalnummer 130.

Livestream website

LEO Middelse is ook live te beluisteren via de stream op onze website www.leomiddelde.nl Hiervoor klikt u bovenaan onze homepage op Live radio.

Livestream Facebookpagina Omroep LEO

LEO Middelse FM is tevens live te beluisteren via de stream op onze Facebookpagina. Kijk links in de widget onder het kopje Apps en klik op LEO Middelse FM Live.

Heeft u klachten over de ontvangst van Omroep LEO Middelse? Stuur dan een bericht naar ontvangst@leomiddelse.nl met daarin een duidelijke omschrijving van uw probleem. Wij zullen dit vervolgens zo snel mogelijk doorgeven aan de betrokken instanties.