Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Reinder Brandsma en Bob Berghuis tekenen bij Aris

Na Reinder Brandsma heeft Aris de 21-jarige combo guard, Bob Berghuis vastgelegd voor komend seizoen. Afgelopen 2 jaar kwam Berghuis uit voor Yoast United en de jaren daarvoor speelde Berghuis bij de Orange Lions Academy in Amsterdam.

 

Na Reinder Brandsma heeft Aris zijn tweede speler vastgelegd. Bob Berghuis komt over van Youst United waar de 21-jarige combo guard eerder samenwerkte met Aris coach Vincent van Sliedregt. Bestuurslid Technische zaken, Merlijn van der Meulen over de versterking: “Bob heeft een goed shot, een echte winnaarsmentaliteit en is klaar voor een grotere rol op de guard posities.”

Vincent van Sliedregt over de komst van Berghuis: “Bob is een bekende waar ik eerder mee gewerkt heb 2 seizoenen terug. Hij blonk toen uit qua werkhouding en karakter en heeft inmiddels genoeg gerijpt om een grotere rol in te vullen. Ik ben blij hem verder te zien groeien als point guard.”

Bob Berghuis is de tweede versterking van de Leeuwarder basketbalclub voor het aankomende seizoen in de BNXT League.

Reinder Brandsma blijft
Eerder werd Reinder Brandsma vastgelegd. De uit Damwoude afkomstige Reinder Brandsma (22) heeft voor zijn vierde seizoen bij Aris Leeuwarden getekend. De twee meter lange center  'Jordan van de Wâlden' laat al meerdere jaren zien dat hij een belangrijke schakel is voor de club.

Discussieer mee