U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Schouten twijfelgeval voor Volendam

Na een klinkende overwinning op Eindhoven heeft Cambuur nu het vizier op de wedstrijd tegen Volendam. De koploper van de Keuken Kampioen divisie kan tegen de nummer 6 van de ranglijst weer een belangrijke stap zetten richting promotie. Het is alleen wel de vraag of aanvoerder Erik Schouten beschikbaaris.

Trainer Henk de Jong zei na afloop van de laatste training dat hij nog steeds van wedstrijd naar wedstrijd leeft en nog niet bezig is met hoeveel keer er nog gewonnen moet worden voor directe promotie. De trainer van Cambuur gaf aan veel respect te hebben voor de aanvallende speelwijze van de Volendammers en dat ondanks dat deze de laatste twee wedstrijden verloren, zij beschikken over een uitstekend team. “In de Keuken Kampioen Divisie win je tegenwoordig niet zomaar.”

Cambuur kan vrijdagavond grotendeels beschikken over dezelfde namen als afgelopen wedstrijd tegen Eindhoven. Van de spelers die tegen Eindhoven speelde is alleen aanvoerder Erik Schouten een twijfelgeval, vrijdag zal duidelijk worden of hij kan spelen. Mocht de aanvoerder beschikbaar zijn dan wordt hij vervangen door Joris Kramer of Sven Nieuwpoort.

De wedstrijd tegen FC Volendam is morgen om 21:00 in het eigen Cambuurstadion. De wedstrijd is live te volgen via LEO Middelsé op 105.3 en 106.1 fm. Het verslag is van Yannick Masson.

Henk de Jong:

Robert Mühren:

Discussieer mee