U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Slotdag kaatsseizoen zaterdag in Leeuwarden

Oldehovedag Het KNKB-kaatsseizoen wordt voor de heren- en dames hoofdklasse traditioneel afgesloten tijdens de Oldehovedag bij L.K.C. Sonnenborgh.

Ook dit jaar heeft de hoofdsponsor van de KNKB, FB Oranjewoud, een enorme financiële inspanning gedaan om de Oldehovepartij een waardige afsluiting van het seizoen (archief foto) te laten zijn. De prijswinnaars zullen dan ook met een goed gevulde envelop huiswaarts gaan. Daarnaast heeft het bestuur van LKC Sonnenborgh dit jaar geïntroduceerd dat iedere deelnemende kaatser een startpremie krijgt, om ook het kaatsen in de breedte te stimuleren. Ook dat is mede mogelijk gemaakt door FB Oranjewoud, waarvoor wij ze zeer erkentelijk zijn!

Klassementsuitreikingen Tijdens de slotdag zullen alle klassementsprijzen, met uitzondering van de heren 50+ die op zondag nog een alles beslissende wedstrijd kaatsen, worden uitgereikt. Het gaat hierbij om de Speedbooks individuele jaarklassementen, het LC-klassement voor de heren hoofdklasse en het Langhenkel vrije formatie klassement voor de hoofdklasse. Voor de damesfinale (de schatting is dat dit rond 14.30 uur is) zullen de prijzen voor de jeugdcategorieën worden uitgereikt.

Voor de herenfinale (de schatting is dat dit rond 16.00 uur is) zullen de prijzen voor de junioren en seniorencategorieën worden uitgereikt, met uitzondering van de hoofdklasse en eerdergenoemde heren 50+. Na afloop van de kaatsdag zullen de toppers van de hoofdklasse hun prijzen uitgereikt krijgen.

Tekst: https://www.knkb.nl/?pageid=16840

Discussieer mee