U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Actie Doneer een Maaltijd van Voedselbank Leeuwarden

"Doneer een Maaltijd. Voor de Voedselbank ben ik met een experiment begonnen dat zowel de horeca zal steunen en natuurlijk de ruim 500 klanten van de Voedselbank. We starten in Leeuwarden als proeftuin maar mocht het een succes worden dan kan het landelijk uitgerold worden. Er hebben zich al 12 bedrijven bij aangesloten (horeca, supermarkten, bakkers, slagers, groenteboeren en restaurants) maar ik zoek uiteraard meer. Per 1 juni gaan we los. Help mee en doneer gul."

Dit schrijft Robert Leach, op vrijwillige basis algemeen manager van de Leeuwarder Voedselbank, op zijn facebookpagina. Vanmiddag is hij om 17.15 uur te beluisteren in Lokaal Vandaag, het actualiteitenprogramma op LEO Middelsé FM (105.3 en 106.1). Ook te beluisteren via www.leomiddelse.nl.

In supermarkten, bakker- en slagerswinkels, bij groenteboeren en in restaurants komen bakjes te staan waar het publiek een donatie in kan doen. Met dat geld koopt Robert Leach van de Leeuwarder Voedselbank vervolgens bij de betreffende ondernemer producten voor de Voedselbank.

Twaalf ondernemers doen tot nu toe mee aan de actie ‘Doneer een maaltijd’. Ondermeer De Spar aan de Wirdumerdijk, Bakkerij Bart en Roast doen mee.

Op dit moment heeft de Leeuwarder Voedselbank rond de 500 klanten.

 

 

Discussieer mee