U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Teijsse tweede versterking Cambuur op slotdag winterse transfermarkt

SC Cambuur heeft na Daniel Crowley ook Kenny Teijsse vastgelegd voor de rest van het seizoen. De linksback zat zonder contract na een avontuur in Amerika bij San Francisco Deltas. 

De 25-jarige Teijsse komt uit de jeugdopleiding van FC Utrecht en werd diverse malen verhuurd door de club uit De Domstad. Na anderhalf jaar bij Go Ahead Eagles te hebben gespeeld, koos hij in januari 2017 voor een avontuur bij San Francisco Deltas, dat uitkomt in de North American Soccer League. In de Verenigde Staten kwam Teijsse in totaal in 25 duels in actie.

Technisch Manager Foeke Booy over het binnenhalen van Teijsse: “Op de positie links in de verdediging is de spoeling dun bij ons en dat kan Kenny prima invullen. Hij is een echte winnaar en heeft veel vuur en passie in zijn spel. Dat soort type spelers heb je nodig in je selectie en passen bovendien goed bij deze club.”

De wegen van Bryan Smeets en Cambuur scheiden per direct. Zijn contract is ontbonden. Daardoor is Smeets vrij om te gaan en staan waar hij wil. Hij kwam voor het laatst in actie in de gewonnen bekerwedstrijd tegen GVVV waar de middenvelder geblesseerd uitviel. In totaal kwam de Maastrichtenaar 14 keer binnen de lijnen voor de Leeuwarders.

Discussieer mee