U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Tenniscentrum De Molen krijgt nieuwe eigenaar

Tenniscentrum De Molen is verkocht. De huidige eigenaren van het tenniscentrum, vof Age Bokma en diens echtgenote, hebben het tenniscentrum verkocht aan Leisure Leeuwarden B.V.

Tenniscentrum De Molen bestaat sinds 1980 en is vanaf 2001 in eigendom van vof Age Bokma en diens echtgenote. In 2008 onderging het tennispark een face lift. De tien gravelbanen werden verwijderd en er kwamen tien Smash Court (all weather) banen voor in de plaats.
Tenniscentrum De Molen en de eigenaar van naastgelegen Health Club B.V. zijn ruim tien jaar verwikkeld in een juridisch gevecht. Na vonnis in augustus 2018 zijn de tien buitenbanen verdeeld. Het tenniscentrum houdt vijf banen. Deze zijn aan tennisvereniging De Molen verhuurd. De overige vijf banen gaan naar Health Club.
Huidig eigenaar Age Bokma zal verder als beheerder van het tenniscentrum functioneren. Daarnaast blijft Bokma tennislessen geven. Het tenniscentrum, tennishal en tennispark, zal volgend jaar onder verantwoording van de nieuwe eigenaren ‘een grondige opknapbeurt’ ondergaan. Dit nadat de laatste handtekeningen voor de overname eind deze maand zullen worden gezet.

Discussieer mee