U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

Tienermiddag verbindt de Leeuwarder-jeugd op 18 april!

Op woensdag 18 april 2018 organiseert WELLZO Jongerenwerk een Tienermiddag van 15.00-19.00 uur in Grand Café Z in Leeuwarden. Deze middag is voor jongens en meiden in de leeftijd van 9 tot 12 jaar. 

De tienermiddag wordt georganiseerd om de tieners vanuit de verschillende wijken met elkaar te verbinden door een stedelijke activiteit. Dit jaar zowel jongens als meiden bij elkaar om ook hen met elkaar te verbinden en in elkaars leefwereld te stappen.

 Er zijn 10 verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten op het Zaailand: pannakooi, opmaak sessies, een T-shirt pimpen, prachtige foto’s van laten maken en nog heel veel meer. Ook aan de ouders is gedacht: zij kunnen gezellig meekijken hoe hun kinderen zich vermaken en/of een lekker kopje koffie of thee drinken in het Grand Café.

 Inmiddels hebben zich al meer dan 80 kinderen opgegeven, dus het zal een energieke, bruisende en gezellige middag worden! En als klap op de vuurpijl wordt er aan het einde van de dag een middagje bowlen verloot voor een deelnemende klas!

Discussieer mee