U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Tryater speelt ‘Duik in het diepe’ in Keramiekmuseum Princessehof

In de herfstvakantie is er een bijzondere voorstelling te zien in Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden voor kinderen vanaf 8 jaar. Tryater liet zich inspireren door de pas geopende tentoonstelling Gezonken Schatten in het Princessehof en door Wij Vikingen in het Fries Museum.

De try-out van Duik in het diepe: het échte verhaal van Kaptein Pearl wordt gespeeld op woensdag 23 oktober om 12.00 uur. De première vindt plaats op zaterdag 26 oktober om 12.00 uur en nogmaals om 15.00 uur. Zowel de try-out als de premières zijn gratis voor kinderen op vertoon van een volwassene met entreebewijs. Vanwege de beperkte capaciteit wordt aangeraden online kaartjes te bestellen.

Kaptein Pearl
In de voorstelling word je rondgeleid door een echte kapitein! Hij vertelt je de verhalen van vroeger, over ruige zeebonken en gezonken schatten. Duik in het diepe, het échte verhaal van Kaptein Pearl is een muzikale voorstelling over het zoeken naar een echt verhaal. Een ode aan de fantasie. De voorstelling laat kinderen vanaf 8 jaar het verhaal achter de tentoonstelling beleven. De uitverkochte voorstelling wordt in november en december gespeeld voor zo’n 1300 leerlingen van de groepen 5 en 6 van basisscholen in de gemeente Leeuwarden. De try-out en premières zijn nog wel te bezoekenDe regie is in handen van Janneke de Haan. Marjolein Ley is verantwoordelijk voor concept en ontwikkeling. De voorstelling wordt gespeeld door Klemens Patijn en Brecht Wassenaar.

Discussieer mee