Gemist

close

Live Radio

close
Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Uitgebreide en divers, de kerstprogrammering bij LEO Middelsé

Rond kerst en oud en nieuw zendt dé lokale omroep van de gemeente Leeuwarden, LEO Middelsé, diverse en oude, nieuwe en live-programma’s uit op tv, radio en internet.

Op woensdagavond 23 december zenden we vanaf 18:00 het programma ‘In Vervoering’ uit. Met het nieuwe programma 'In Vervoering' neemt LEO Middelsé ouderen mee op verrassingstocht door de gemeente. Dit gebeurt speciaal voor ouderen die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet.

Presentator en entertainer Jan-Dirk van Ravesteijn stapt iedere uitzending in de rol van een historisch markant persoon en neemt ook de kijker mee in vervoering. In de eerste aflevering kruipt van Ravesteijn in de huid van Willem Lodewijk van Nassau. En gaat hij op verrassingstocht door Leeuwarden met Joke Roorda-Staal.

Joke Roorda-Staal
Dat van Ravesteijn in de rol stapt van Willem van Oranje is niet voor niets. Joke Roorda-Staal is in het verleden koninklijk onderscheiden, onder meer voor haar inzet als vrijwilliger.

 Kerstavond 24 december is om 21:00 live vanuit de Grote of Jacobijnerkerk de kerstnachtdienst te volgen op LEO Middelsé TV. Op eerste kerstdag is ook de viering om 10:00 live te zien op LEO Middelsé TV.

Vanaf tweede kerstdag kunt u afwisselend live kijken naar de Piraten Marathon vanuit de studio in Leeuwarden. Tussen 26 december en 3 januari zullen de Leeuwarder Piraten weer geld ophalen voor het goede doel door deze periode non-stop radio te maken. 

Afwisselend kunt u kijken naar een selectie van de beste en leukste items van LEO Middelsé uit 2020. Op Nieuwjaarsdag 1 januari kunt u om 17:00 kijken naar de nieuwjaarstoespraak van Burgemeester Sybrand Buma. 

LEO Middelsé is de lokale omroep van de gemeente Leeuwarden. Te ontvangen op TV in de gehele gemeente, en ook te volgen via:

www.leomiddelse.nl 

www.facebook.com/LEOMiddelse

www.youtube.com/user/OmroepLeoTV

Radio: Ether FM 105.3 en 106.1 FM

 

Discussieer mee