U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

VIDEO - Cambuur met dezelfde 11 tegen De Graafschap

Na de 7-2 zege op Almere City staat er donderdagavond weer een nieuwe topper te wachten. Cambuur mag op bezoek in Doetinchem bij de nieuwe koploper De Graafschap.

Tegen De Graafschap begint trainer Henk de Jong met dezelfde opstelling als tegen Almere. Dat betekend dat aanvoerder Erik Schouten weer in de basis kan beginnen, ondanks de schop die hij afgelopen weekend kreeg van Bouiaglafen van Almere City. Ook Mitchel Paulissen krijgt weer de voorkeur boven Robin Maulun. Issa Kallon zit waarschijnlijk sinds weken weer bij de selectie.

In De Graafschap wacht Cambuur een sterke en geroutineerde tegenstander die vaak wedstrijden in de slotfase beslist. Het spel van de 'Superboeren' is misschien niet zo flitsend als Cambuur, maar wel net zo effectief. De Graafschap heeft tot nog toe net zoveel verliespunten als Cambuur. Bij winst donderdag mag Cambuur zich minimaal tot zaterdagmiddag koploper noemen.

Opstelling Cambuur: Doel: Stevens. Verdediging: Schmidt, Mac-Intosch, Schouten en Sambissa. Middenveld: Hoedemakers, Jacobs en Paulissen. Aanval: Breij, Mühren en Korte. De wedstrijd in Doetinchem staat onder leiding van scheidsrechter Gözübüyük en is natuurlijk live te volgen via LEO Middelsé FM.

Trainer Henk de Jong:

Aanvoerder Erik Schouten:

Discussieer mee