U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Video - Cambuur zonder Breij tegen Den Bosch

SC Cambuur speelt vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen laagvlieger FC Den Bosch. Trainer Henk de Jong kan geen beroep doen op Micheal Breij. Hij is afwezig door trieste familieomstandigheden. Jarchinio Antonia is zijn vervanger.

Na de wedstrijd kregen De Graafschap kregen de spelers drie dagen rust van trainer Henk de Jong. "Dat is soms moeilijk voor een trainer, maar de spelers hebben het wel nodig." Met Den Bosch wacht vrijdagavond een tegenstander die 18de staat in de Keuken Kampioendivisie maar trainer Henk de Jong waakt voor onderschatting. "Den Bosch moeten we nog serieuzer nemen dan die andere wedstrijden, als je dat niet doet dan ga je deze verliezen."

Issa Kallon zit net als tegen De Graafschap weer bij de selectie.  De snelle vleugelaanvaller raakte enkele weken tegen FC Dordrecht geblesseerd aan de hamstring. "Ik ben nog niet 100%, maar als ik elke week train komt dat vanzelf goed."

Opstelling SC Cambuur: Doel: Stevens. Verdediging: Schmidt, Mac-Intosch, Schouten en Sambissa. Middenveld: Hoedemakers, Jacobs en Paulissen. Aanval: Antonio, Mühren en Korte.

De wedstrijd begint vrijdagavond om 18:45 en is live te volgen via LEO Middelsé op 105.3 en 106.1 FM of via deze website. Het verslag in het Cambuurstadion is van Yannick Masson.

Discussieer mee