U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Voorbeschouwing: FC Twente - SC Cambuur

Na in de eerdere rondes te hebben gewonnen van Helmond Sport, FC Den Bosch en GVVV mag SC Cambuur het morgen in de kwartfinale van de KNVB Beker opnemen tegen FC Twente.

Trainer Sipke Hulshoff moet het in Enschede zonder de zieke Jordy van Deelen en de al langer geblesseerden Jurjan Mannes, Karim Rossi en Furdjel Narsingh doen. Hoe hij zijn elftal precies het veld op stuurt in de Grolsh Veste liet de trainer nog even in het midden. Wel denkt Hulshoff dat Cambuur morgen niet kansloos is tegen de ploeg van trainer Gertjan Verbeek. "Ik hoor veel mensen zeggen dat wij daar niks te verliezen hebben.  Ik denk dat wij een halve finale kunnen halen dus we hebben daar alles te winnen. We gaan ons dan ook niet verstoppen. Dat past ook niet bij deze club."

Hulshoff ziet FC Twente wel als de favoriet. "Ze hebben ook een heel aardig elftal. Met bijvoorbeeld Assaidi, El Hamdouai, Maher en ook Frederik Jensen." Hij vergelijkt de wedstrijd met FC Twente dan ook met de wedstrijd van vorig jaar in de kwartfinale met FC Utrecht. "Ik denk dat Utrecht verder was dit FC Twente, maar dat kun je ook van ons elftal zeggen dus wat dat betreft zijn de wedstrijden vergelijkbaar."

De wedstrijd is morgen live te volgen op LEO FM. Vanaf 20.00 uur beschouwt presentator Mark Hettinga voor op de wedstrijd. Als Ed Janssen om 20.45 uur voor het eerst fluit in de Grolsh Veste zal het verslag op 106.1 FM en omroepleo.nl  komen van verslaggevers Jelmer Wijnstra en André Zandberg.

Voorbeschouwing Sipke Hulshoff FC Twente - SC Cambuur Kwartfinale KNVB Beker

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Voorbeschouwing Robbert Schilder FC Twente - SC Cambuur Kwartfinale KNVB Beker

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Discussieer mee