U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Voorbeschouwing Jong Ajax- Cambuur

Maandagavond staat er wederom een uitwedstrijd op het programma, de mannen van Sipke Hulshoff gaan naar Amsterdam om aan te treden tegen Jong Ajax.Cambuur doet dat met bijna dezelfde samenstelling als tegen Jong AZ, alleen wordt Justin Mathieu vervangen door Issa Kallon of Alvin Daniëls. Verder meldde Hulshoff dat Bryan Smeets voorlopig meetraint met de beloften van Cambuur. Martijn van der Laan is weer volledig fit en zit morgen bij de wedstrijdselectie.

Met wie Jong Ajax aantreed is volslagen onduidelijk, Jong Ajax werd deze week wel versterkt met een groot talent uit Duitsland, Nicolas Kühn kwam over van Leipzig.

Daarnaast blijft Hulshoff nog drie wedstrijden aan als trainer. Na de wedstrijden tegen Jong Ajax, Jong Utrechr en FC Twente presenteert Cambuur de nieuwe hoofdtrainer.

Opstelling Cambuur: Cummings; Van Deelen, Steenvoorden, Schilder, Van Wermerskerken, Houtkoop, Barto Schils, Van Kippersluis, Robertha, Kallon/Daniëls

De wedstrijd begint morgen om 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Richard Martens. Via 106.1 FM en omroepleo.nl hoort u dan het verslag van André Zandberg en Jelmer Wijnstra . In de studio zit presentator Rob Hartman. Hij gaat de wedstrijd vanaf 19.00 uur voorbeschouwen in LEO Cambuur

Voorbeschouwing Sipke Hulshoff Jong Ajax- Cambuur

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Voorbeschouwing Nigel Robertha Jong Ajax- Cambuur

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Discussieer mee