U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Voorbeschouwing: Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Na afgelopen maandag na een zwakke eerste helft met 3-2 te hebben verloren speelt SC Cambuur morgen alweer een uitwedstrijd. Op Sportpark de Westmaat gaat de ploeg van trainer Sipke Hulshoff op bezoek bij Jong FC Utrecht. 

De selectie kampt met enkele pijntjes, maar de trainer wil morgen in een zo sterk mogelijke opstelling beginnen aan de wedstrijd ook al staat er dinsdag de bekerwedstrijd tegen FC Twente op het programma. "Ik ben alleen nog maar bezig met deze wedstrijd. Twente komt pas vanaf zaterdag. Ik kan ook niet over deze wedstrijd heen kijken daarvoor is ie te belangrijk." Toch begint Hulshoff wel met twee wijzigingen. Hij kiest namelijk voor Darren Rosheuvel en Issa Kallon in de basis.

Tegenstander Jong FC Utrecht is op dit moment de rode lantaarndrager in de Jupiler League en dus lijkt Cambuur na twee wedstrijd tegen Jong teams nu de zwakste broeder te treffen. "Als je kijkt naar de ranglijst kun je dat zo stellen, maar qua spel is FC Utrecht echt niet het zwakste team in deze competitie." Het team van trainer Robin Pronk heeft na 21 wedstrijden slechts 10 punten.

Cambuur is tevreden over proefspeler Kenny Teijsse en is met hem in onderhandeling over een contract tot het einde van dit seizoen. "De kans dat we er uit gaan komen is op dit moment fifty fifty," zo laat technisch manager Foeke Booy weten.

Vermoedelijke opstelling: Cummins; Van Deelen, Steenvoorden, Schilder, Van Wermeskerken; Rosheuvel, Schils, Barto; Kallon, Robertha en Houtkoop.

De wedstrijd staat morgen onder leiding van Edgar Bijl. De jonge scheidsrechter maakte afgelopen maandag nog zijn debuut in het betaalde voetbal bij de wedstrijd tussen Jong AZ en Den Bosch. Vanaf 19.00 uur beschouwt presentator Richard de Vries de wedstrijd op 106.1 FM en omroepleo.nl voor met de jeugdcoördinator van Cambuur, Elwin van Keulen. Vanaf 20.00 komt het verslag vanaf de Westmaat van Rob Hartman en Jelmer Wijnstra.

Voorbeschouwing Sipke Hulshoff Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Voorbeschouwing Darren Rosheuvel Jong FC Utrecht - SC Cambuur

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Discussieer mee