U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.

Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO FM Kijk terug op LEO TV

Voorbeschouwing: SC Cambuur - Jong AZ

Na de overwinning van vrijdag tegen De Graafschap staat er voor de ploeg van trainer Sipke Hulshoff maandag alweer een wedstrijd op het programma. Op het trainingscomplex van AZ in Wormerveer neemt Cambuur het op tegen Jong AZ.

Veel zal trainer Sipke Hulshoff niet veranderen na aanleiding van afgelopen vrijdag en daar is ook geen reden toe. Toch is de Leeuwarder oefenmeester genoodzaakt om twee wisselingen toe te passen, Furdjel Narsingh en Issa Kallon zijn dusdanig geblesseerd dat zij de wedstrijd van maandag moeten missen. Met het voetbal dat de ploeg afgelopen vrijdag speelde met veel strijd en inzet kan het nog ver komen tijdens de tweede seizoenshelft. Met een overwinning op Jong AZ krijgt het ook meteen aansluiting met het linkerrijtje. Een maand geleden werd er geschreven dat dit een 'must-win' wedstrijd voor Cambuur zou zijn. Dat is nu dan ook zeker niet veranderd.

Jong AZ begon afgelopen vrijdag de tweede seizoenshelft met een verliespartij tegen RKC Waalwijk. Daarbij moet wel worden aangetekend dat de ploeg van trainer Martin Haar de nodige spelers mistte. Spelers als Jelle Duin, Tijjani Reijnders, Thijs Oosting en Owen Wijndal waren met de het 'grote'AZ van John van den Brom op trainingskamp. Zij zullen morgen wel weer van de partij zijn, maar toch wist trainer Sipke Hulshoff niet wat voor elftal hij moet verwachten.

Opstelling Cambuur: Cummins; Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Van Deelen; Schils, Houtkoop, Barto; Mathieu, Robertha en Van Kippensluis.

LEO Cambuur is er morgen vanaf 19.00 uur live bij met presentator Rob Hartman. Het verslag van de wedstrijd op 106.1 FM is vanaf 20.00 in handen van Richard de Vries en André Zandberg. De 22-jarige scheidsrechter Stan Teuben mag de wedstrijd in goede banen gaan leiden.

Voorbeschouwing Sipke Hulshoff Jong AZ- Cambuur

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Voorbeschouwing Robbert Schilder Jong AZ- Cambuur

Omroep LEO: Welkom thuis! W: www.omroepleo.nl F: Facebook.com/omroepleo T: @omroepleo tip? contact@omroepleo.nl

Discussieer mee