U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Voorbeschouwing: SC Cambuur tegen Almere City FC

Komende week staan er twee toppers te wachten voor Cambuur. De ploeg van Henk de Jong speelt zondagavond thuis tegen Almere City FC en donderdag reist het af naar Doetinchem voor een treffen met De Graafschap.

Na het verlies tegen Jong Ajax is het verschil met de koploper uit Almere vijf punten. Cambuur heeft wel een wedstrijd minder gespeeld maar bij verlies loopt het verschil op naar acht.  Een heuse 6 punten' wedstrijd dus.

De ziekenboeg is ondertussen wel weer leeg gestroomd. Alleen Stanley Akoy, Pieter Bos en Delano Ladan zijn langer uitgeschakeld. Echter duurt het herstel van sterkhouder Issa Kallon langer dan verwacht en is hij er nog niet bij tegen Almere City. Een opstelling kon Henk de Jong nog niet geven. Zaterdag bespreekt hij de opstelling pas met de spelers.

Trainer Henk de Jong:

Giovanni Korte:

Verslaggevers Hedser Kok en Yannick Masson bespreken de komende week in de Cambuur Podcast van LEO Middelsé. Ook staan vragen ze zich af hoe Cambuur het had gedaan in de Eredivisie als Cambuur wel was gepromoveerd!.

De wedstrijd is zondagavond live te volgen via LEO Middelsé via 105.3 en 106.1 fm en via deze website. SC Cambuur - Almere City begint om 20:00 en het verslag is van Yannick Masson.

Discussieer mee