U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Wâldwei tijdelijk afgesloten voor Elfwegentochtparade

Op zaterdag 14 juli is de Wâldwei van afslag Nijega tot aan de afslag Overijsselselaan in beide richtingen van 05.00 uur tot 18.00 uur gesloten voor al het wegverkeer in verband met de Elfwegentochtparade. Er zijn diverse omleidingsroutes ingesteld die met borden staan aangegeven. 

Omleidingsroutes

  • Verkeer komende vanaf Drachten richting Leeuwarden kan gebruik maken van de Centrale As (N356) afslag Nijega en dan bij afslag Hurdegaryp eraf naar de N355 (Rijksstraatweg) richting Leeuwarden (volg de borden met nr. 2 erop).
  • Verkeer vanuit Leeuwarden richting Drachten kan gebruik maken van de N355 (Rijksstraatweg) en dan bij Hurdegaryp via de Centrale As (N356) richting Drachten.
  • Verkeer vanuit Harlingen, Marssum kan gebruik maken van de Haak naar Heerenveen en dan via knooppunt Heerenveen (A7) naar Drachten.

Aanstaande zaterdag wordt in Friesland een poging gedaan het wereldrecord Elektrische Voertuigen in het Guiness Book of Records te verbreken. Een optocht van duizenden fietsers, steppers, auto’s, zonneboten, elektrische bussen en vrachtwagens, trekt deze dag van Nijega naar Leeuwarden Centrum. Kijk voor meer informatie over de Elfwegentochtparade op www.elfwegentocht.nl

Discussieer mee