U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Waterpolo heren Orca spelen een frustrerende wedstrijd

Afgelopen zaterdag speelden de waterpoloërs van Orca een ‘hectische’ uitwedstrijd in Amsterdam tegen de Dolfijn. Na een zwak begin werd met 12-10 verloren.

Orca begon zwak aan de wedstrijd. Vooral een slordige passing was daar debet aan. De Dolfijn nam een 2-0 voorsprong waarna het eerste kwart werd afgesloten met een 2-1 achterstand. De Dolfijn liep uit naar 5-1 maar de Leeuwarders kwamen knap terug naar 5-4. In de 3e periode begon Orca het betere van het spel te krijgen. Dit resulteerde in een 8-8 gelijke stand. In de 4e periode liep de wedstrijd daarna volledig uit de hand. De scheidsrechters die tot dan toe blunder op blunder stapelden, raakten de kluts eveneens volledig kwijt. Toen vervolgens een speler van het Dolfijn boven water vol uithaalde en de speler van Orca mocht gaan douchen was het hek van de dam. Ook een derde Leeuwarder werd vervroegd naar de kantine gestuurd. Orca kwam niet meer aan spelen toe en moest tot eigen ongenoegen zeer frustrerend met een 12-10 nederlaag op zak weer huiswaarts keren.
Scores Orca: Brian den Edel, Frank Pol, Niek Wassenaar 2x, Duncan Jongbloed, Jeroen Wouters, Oliver Galijas en Daniel Swart 1x.

Discussieer mee