U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

WE HERE Fryslan en Aris Leeuwarden slaan handen ineen

Zaterdagavond 26 oktober hebben WE HERE Fryslân en Aris Leeuwarden hun samenwerking bekend gemaakt. Via dit programma wordt de samenwerking met en tussen de Friese basketbalverenigingen geïnitieerd en geïntensiveerd.

Deze samenwerking heeft als doel meer gebruik te maken van elkaars kwaliteiten en netwerk, en samen op te trekken in het bevorderen van een basketbal-community in Friesland.
Met het laten groeien van de basketbal-community wordt zowel 3x3 als 5x5 basketbal verder op de kaart gezet in de provincie. Met WE HERE Fryslân wordt het 3x3 basketbal gepromoot en gestimuleerd. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de sport basketbal. Ook worden er clinics gegeven voor jeugd in het onderwijs en in lage inkomensbuurten. Het maatschappelijke programma Aris Cares sluit hier perfect bij aan.
Ook de Friese basketbalverenigingen kunnen zich aansluiten bij de samenwerking. Hierbij worden er partnerships aangeboden. Onderdeel van deze partnerships zijn clinics, verenigingsondersteuning, delen van kennis en het gezamenlijk organiseren van activiteiten.

Discussieer mee