U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Wethouder Sjoerd Feitsma te gast in Lokaal Vandaag

Wethouder Sjoerd Feitsma (42) was vanmiddag te gast in ons actualiteitenprogramma Lokaal Vandaag. Feitsma houdt op als wethouder financiën en cultuur voor de PvdA in Leeuwarden. Hij wordt directeur bij het platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst, het platform ACCT.

Beluister het  interview via deze link: http://uitzendinggemist.leo-fm.nl/di17-B.mp3

Sjoerd Feitsma is sinds 29 januari 2014 wethouder voor de PvdA in Leeuwarden. In 2006 werd hij raadslid en in 2008 fractievoorzitter van de PvdA-fractie in de Leeuwarder gemeenteraad. Feitsma werkte tot zijn wethouderschap als jurist/omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat Noord-Nederland. Hij studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De opvolger van wethouder Sjoerd Feitsma is de 36-jarige Hein Kuiken. Kuiken, geboren en getogen in Harlingen, wordt op 1 juli geïnstalleerd als wethouder, met portefeuilles Wmo, Financiën en Cultuur.

“We zijn blij dat wethouder Sjoerd Feitsma vanmiddag onze gast wil zijn”, aldus Jane Rose Kelly Clarent, de presentatrice van Lokaal Vandaag. “Wij zijn heel benieuwd naar zijn levensverhaal. We vinden het ook heel leuk dat Sjoerd Feitsma, op ons verzoek, zelf de muziek voor het programma heeft uitgezocht.”

Hier de muzieklijst van wethouder Sjoerd Feitsma:

Michelle David - gonna be alright
Nynke Laverman - de dream/the dream
Sheila and the Kit - time again
Nina Simone - I wish I knew how it would feel to be free
The Resurrection - Eden Olympia
Mattiel - Bye bye

Lokaal Vandaag wordt uitgezonden tussen 17.00-18.00 uur. De technicus van vanmiddag is Ruben Vellinga. Uw lokale omroep is te ontvangen via 105.3 en 106.1 FM. Op de kabel is LEO Middelsé te beluisteren via Ziggo 96.1 FM of KPN kanaal 1029. Ook via de website www.leomiddelse.nl kunt u live naar het programma luisteren.

 

Sjoerd Feitsma

Foto: gemeente Leeuwarden

Discussieer mee