U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Wethouders aan de slag in voedselbos voor NLdoet

Op zaterdag 16 maart (11 uur) planten wethouders Hilde Tjeerdema, Sjoerd Feitsma en Hein de Haan samen met vrijwilligers fruitbomen in het Voedselbos. Die dag worden 50 nieuwe fruitbomen aangeplant, deze vervangen dode of zieke fruitbomen. Daarnaast vullen ze open plekken in het bos op.

Initiatiefnemer van het Voedselbos Leeuwarden is Anastasia Limareva van Stichting Voedselbossen Noord Nederland. In 2016 zorgde zij met de gemeente Leeuwarden, Dorpstuin Snakkerburen, wijkpanel Bilgaard en bewoners van het Havankpark en de wijk Bilgaard voor de eerste aanplant van dit Voedselbos.

NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk en laten zij zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Discussieer mee