U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

WK Young Seniors met Floor Snoeijing tweede in de poule

Na overwinningen op Portugal en Turkije ging de derde wedstrijd in poule C van het WK Young Seniors verloren. De drie Nederlandse dames verloren tegen het Franse team met 1-2.

 

Van zondag 12 tot 19 september wordt het WK Young Seniors voor landenteams getennist in Umag Kroatië. De categorie dames Young Seniors is verdeeld in afdeling 35-40-45+. Voor Nederland is o.a. TC ‘t Nijlân lid Floor Snoeijing vertegenwoordigd in de categorie 40+.

Eerste wedstrijd 2-1 winst tegen Portugal

In de eerste wedstrijd op zondag tegen Portugal behaalde Nederland een prima 2-1 zege. Na de winst -en het verlies in de dames enkel, won het dames dubbel Floor Snoeijing/Regina Balcune met 6-2 6-2.

Maandag speelt het team tegen Turkije dat haar eerste wedstrijd met 0-3 van Frankrijk verloor.

Tweede wedstrijd 3-0 winst tegen Turkije

Tegen de Turkse dames werden beide singels en de DD in straight sets gewonnen. Floor Snoeijing wist zowel haar DE (6-2 6-1, als ook de DD met De Vries (6-1 6-0) te winnen.

De wedstrijd tegen Frankrijk wordt dinsdag gespeeld. De Franse dames wonnen beide voorgaande partijen zonder een set te verliezen.

Derde wedstrijd 1-2 verlies tegen Frankrijk

De Franse dames hadden in hun twee voorafgaande partijen nog geen set verloren. Na winst in de twee DE wint het Nederlands duo Regina Balcuna met Floor Snoeijing hun DD met 6-1 6-3. TC ’t Nijlân lid Floor Snoeijing heeft al haar vier wedstrijden gewonnen. 3XDD en 1XDE.

Strijd om plek 5/8

Woensdag speelt Nederland voor plek 5 t/m 8 een wedstrijd tegen Zwitserland.

Discussieer mee