U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Zalen Schaaf omgetoverd tot grootste studentenkroeg

Leeuwarden Student City tovert donderdag Zalen Schaaf om tot de grootste studentenkroeg van Leeuwarden. Een soort Cirque du Soleil, maar dan net een tikkie anders. Studentproof! Vanaf 19 uur kun je leren hoe je kunt koken vanuit je kliko of hoe je snoepjes maken van sinaasappelschil. Super kok Pierre Wind komt vertellen hoe je dat kunt doen, want met Pierre is eigenlijk alles mogelijk.

Vanaf 20 uur kun je cabaretière Soundos alles vragen wat je maar wilt. Cabaretieré Soundos is al meer dan 10 jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in
de cabaretwereld. Ze is een van de drie Nederlandse comedians die door Netflix gevraagd werd om een eigen special op te nemen. Om 22 uur wordt de avond afgesloten met Mr. Weazley. Eerder dit jaar stonden ze op Lowlands, en nu treden ze op bij Coolture in Leeuwarden.

Er is een demo graffiti spuiten door Ron de Haan. Een demo Toveren met Letters door Joost van Kersbergen en Dj. Mr. Ferd vertoont zijn kunsten. De acts worden verzorgt door Theatre Company
Tukkers Connection en Van der Lei Showproducties.
De avond is in het Engels, zodat ook de internationale studenten het evenement kunnen bezoeken en er is een tolk voor doven en slechthorenden. Het evenement is tot stand gekomen door studenten, voor studenten. Vanuit de (internationale) studenten kwam er de wens om een evenement met cultuur, muziek en koken te organiseren. De organisatie ligt in handen van (internationale) HBO-studenten samen met studenten van D`Drive en Leeuwarden Student City.

Meer info: https://www.facebook.com/LeeuwardenStudentCity/

Foto: Soundos El Ahmadi (c)Anne van Zantwijk

Discussieer mee