U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Zaterdag oefenwedstrijd Aris tegen Heroes Den Bosch

Aris Leeuwarden is onder leiding van coach Ferried Naciri in voorbereiding op het nieuwe seizoen 2020/2021. Na ruim twee weken training start Aris zaterdag de oefencampagne in eigen Kalverdome tegen Heroes Den Bosch. Aris start de competitie 3 oktober met een thuiswedstrijd tegen The Hague Royals.

Nu alle papieren van de buitenlandse spelers ook in orde zijn, kon coach Ferried Naciri woensdag voor het eerst met vijf tegen vijf trainen/spelen. Dat wil nog niet zeggen dat iedereen dan nu ook fit is om te spelen.

Blessureperikelen:

Torben Tönjann is woensdag aan zijn knie geopereerd en voor minimaal zes weken uitgeschakeld. Tim Hoeve klopt aan de deur en is bijna wel weer volledig hersteld. Craig Osaikhwuwuomwan keek eveneens vanaf de zijkant toe met lichte knieklachten. Twee jeugdspelers vullen de lege gaten tijdens de training op.

Oefenwedstrijden:

Voordat de competitie op 3 oktober van start gaat speelt het team van coach Naciri drie oefenwedstrijden.

Zaterdag 19 september 20.00 uur thuis tegen Heroes Den Bosch.

Donderdag 24 september 17.00 uur uit tegen Landstede Hammers Zwolle.

Zaterdag 26 september 19.00 uur uit tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Rotterdam.

Twaalf teams:

Twaalf ploegen hebben zich ingeschreven voor de DBL competitie 2020/2021. Nieuwkomers zijn Almere Sailers (Almere), Yoast United (Gelderland) en The Hague Royals (Den Haag).

Er wordt een uit -en thuiswedstrijd gespeeld. De zes hoogst geplaatste ploegen aan het eind van de reguliere competitie plaatsen zich rechtstreeks voor de play-off serie. Daarna wordt in twee groepen van zes verder gespeeld. De eerste twee van ‘de tweede zes’ plaatsen zich ook voor de play-off.

Aris start competitie met thuiswedstrijd.

Aris start de competitie op 3 oktober met een thuiswedstrijd tegen nieuwkomer The Hague Royals. Vervolgens twee uitwedstrijden tegen BAL Weert (10-10) en Den Helder Suns (17-10).

Aris coach Ferried Naciri:

Discussieer mee