U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer. Klik hier om een nieuwere browser te downloaden.


Gemist

close

Live Radio

close

Omroeporganisatie Leeuwarden en omstreken

Kijk live naar LEO Middelsé

Luister live naar LEO Middelsé Kijk en luister terug op LEO Middelsé

Zondag 10 november Wielen Trail Leeuwarden

Zondag 10 november organiseert Atletiekvereniging Lionitas Wielen Trail Leeuwarden. De Wielen Trail is een uitgelezen kans om kennis te maken met het fenomeen trail. Een snelle eindtijd is niet het belangrijkste. Wel het genieten van de natuur en het lopen op een avontuurlijk parcours over gras en smalle paadjes op een hoofdzakelijk onverharde ondergrond.

De te lopen 14,4 km is zwaarder dan een wegwedstrijd en alleen al het behalen van de finish is een prestatie op zich. Je moet in de Wielen Trial niet bang zijn voor natte voeten. Met goede (trail)schoenen (profiel met bijvoorbeeld nopjes) ben je in het voordeel.
Is de 14,4 kilometer te lang, probeer dan de 6,7 kilometer. Is de 14,4 kilometer te kort, probeer dan de 24,2 kilometer route. Voor de kids is er de 1 kilometer.
Startplaats en starttijden: De start is bij Copini Buitensport, Bûtlân 4, 8926 XH Leeuwarden.
Starttijden: 11:00 uur 1 km KidsRun; 11:15 uur 24,2 km; 11:20 uur 14,4 km en 11:30 uur 6,7 km.

Inschrijven:
Inschrijven kan via lopeninleeuwarden.nl tot zaterdag 9 november 10:59. Ophalen van het startnummer is op zondag 10 november vanaf 9:45 bij Copini Buitensport. Na-inschrijven kan tot 10:45 bij Copini Buitensport.

Voor de vergunning zijn de afstanden iets ingekort wegens de heersende essenziekte en de aanwezigheid van berenklauw. Veiligheid van onze lopers gaat voor alles! De hier genoemde afstanden zijn de actuele.

Discussieer mee